SOS Drone Team NL

Gepubliceerd op 14 juli 2022 om 23:24

Op dinsdag 12-07-2022 wordt door Timothy Schroeter SOS Drone Team NL opgericht. Dit prachtige initiatief word met open armen op genomen in de drone community. De leden teller op hun Facebook groep staat op het moment van schrijven al op 60 leden binnen 2 dagen tijd. Timothy legt hieronder uit waarom hij dit Team is gestart.

Sos drone team nl

Deze groep is in het leven geroepen omdat er bij calamiteiten vaak anno 2022 veel vraag is naar Drone operators en vrijwilligers. Middels deze groep willen we er zorg voor dragen dat piloten in geval van nood snel gevonden kunnen worden.

Momenteel bevind zich het oprichten van deze groep zich in een experimentele fase. Daarnaast horen alle piloten zich ook in geval van nood zich aan de wettelijke en algemene regels te houden tijdens het uitvoeren van vlucht.Documenten


handboek

In dit document lees je over de structuur van deze organisatie.Ook vertellen we over hoe een gemiddelde zoekactie uitziet en wat je kan verwachten. je leest o.a. wat er van jou verwacht wordt en wat je vooral wel en niet moet doen. We willen je graag adviseren om dit document door te nemen als je je aanmeld als vrijwilliger.

 

Ook voor opdracht gevers kan het nuttig om inzicht te krijgen over onze werkwijze.

Handboek SOS Drone Team NL WERKWIJZE
PDF – 372,9 KB 242 downloads

Aanmelding formulier

Dit is het officiele aanmeldings formulier van SOS DroneTeam NL.Met het invullen van dit document neem je deel aan het zoekteam en mogen we je dus benaderen wanneer dit nodig is. Ook nodigen we je uit om na het invullen deel te nemen aan de groepsapp voor directe communicatie. Alvast bedankt voor je inzet.

 

Let op! We waarderen ieders hulp, maar dit document is uitsluitend voor piloten die deel willen nemen aan het zoekteam.

Aanmeldings Formulier SOS Drone Team NL
PDF – 143,2 KB 249 downloads