Vliegt u ook? Meld u dan aan op onze Facebook groep

Oprichter

Björn


Wie ben ik:

Mijn naam is Björn, 

Ik ben de oprichter van Drone Club NL, daarnaast ben ik ook de eigenaar en oprichter van Drone Marktplaats. 

 

Drone Club NL

Ik ben in 2020 begonnen met het oprichten van Drone Club NL met als doel een landelijke drone club op te zetten. Drone Club NL heeft momenteel meer dan 1500 leden en is voornamelijk online actief. In 2022 hebben we besloten om ook plaatselijke clubs te promoten op onze website. Hierdoor kunnen drone piloten makkelijk een club in de buurt vinden via onze pagina "Club in de omgeving".

 

Drone Vermist

In maart 2021 ben ik begonnen met het opzetten van Drone Vermist, een openbare Facebook groep voor het melden van Verloren en Gevonden drones zodat deze weer herenigd kunnen worden met hun eigenaar.

(Deze groep is momenteel gepauzeerd)

 

Drone Marktplaats

In mei 2021 ben ik begonnen met het opzetten van een drone marktplaats. Een plek waar u terecht kunt voor het kopen of verkopen van drones en toebehoren. Tevens kunnen bedrijven hier hun producten en diensten aanbieden. Per mei 2022 is het ook mogelijk voor bedrijven om zich aan te melden met hun Facebook pagina. 

Airdata UAV|Drone Safety Verified Badge

Tip voor nieuwe drone vliegers:
Verdiep je in de wet en regelgeving voor dat je een drone aanschaft. Je mag namelijk niet meer zomaar overal vliegen met elke drone. 

Voor de meeste drones dien je nu minimaal 16 jaar te zijn en een dronebewijs te halen. 


Contact: