Vliegt u ook? Meld u dan aan op onze Facebook groep

Drone Marktplaats


Drone kopen

Wilt u een drone kopen maar wilt u niet te veel uit geven? kijk dan eens op de Facebook pagina Drone Marktplaats. Op deze marktplaats worden dagelijks drones aangeboden door mensen die stoppen met hun hobby of juist iets anders willen, u kunt hiervan profiteren.

 

Drone verkopen

Op Drone Marktplaats kunt u uw drone(s) of accessoires te koop aanbieden. Aan het plaatsen van advertenties of het verkopen van drones en accessoires zijn geen kosten verbonden. Zowel ondernemers als particulieren kunnen hun producten aanbieden op Drone Marktplaats.

 

2e hands of nieuw? 

Twijfelt u of u beter een nieuwe drone kunt kopen? kijk eerst even naar het aanbod op Drone Marktplaats. Veel drones die hier aangeboden worden hebben nog nauwelijks vlieguren gemaakt. Veel mensen kopen een drone en komen er daarna achter dat dit toch niet hun hobby is, deze drones verdwijnen dan in de kast of op een Drone Marktplaats. 

 

Waarde vast

Een drone is redelijk waarde vast. Over het algemeen gaan de wat kleinere drones voor C.a €100 tot €150 onder de nieuwprijs over naar een nieuwe eigenaar. 

 

Ondernemers

Ondernemers met een Facebook pagina kunnen zich ook als pagina aanmelden op Drone Marktplaats. Wel dient er een contact mogelijkheid met de persoon achter de onderneming te zijn. 

 

Klachten Meldpunt

Heeft u een klacht? bijvoorbeeld over een verkopen? deze kunt u melden bij ons Klachten Meldpunt.

 

Benieuwd naar het aanbod?  klik dan op de link hier onder en meld u aan.
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Moderator worden?

Drone Marktplaats is nog opzoek naar 1 a 2 moderators. Lijkt het u wat om ons mee te helpen onze marktplaats netjes te houden? Meer informatie.