Nieuws

Drone CLub NL Nieuws 

Nieuwsberichten en Mededelingen 


SOS Drone Team NL

Op dinsdag 12-07-2022 wordt door Timothy Schroeter SOS Drone Team NL opgericht. Dit prachtige initiatief word met open armen op genomen in de drone community. De leden teller op hun Facebook groep staat op het moment van schrijven al op 60 leden binnen 2 dagen tijd. Timothy legt hieronder uit waarom hij dit Team is gestart.

Lees meer »

Drone Club NL - Groot onderhoud

Er word momenteel groot onderhoud verricht aan de website. Door dat de website volledig online blijft tijdens dit onderhoud kan het zijn dat niet alles werkt naar behoren. Wat zijn we aan het doen:

Lees meer »

Rastaplas Festival 15 & 16 Juli

Voor de organisatie van het Rastaplas Festival zijn we opzoek naar een drone piloot die interesse heeft om op 15 & 16 Juli drone beelden te maken van dit mooie Festival. Het Rastaplas Festival trekt Jaarlijks zoon 3000+ Bezoekers.

Lees meer »

Moderator gezocht (Drone Marktplaats)

Drone Marktplaats is een snel groeiende marktplaats voor drones en toebehoren. Zowel particulieren als bedrijven kunnen hun producten aanbieden. Ook is het voor bedrijven mogelijk om zich aan te melden met hun Facebook pagina indien de eigenaar te identificeren is.

Lees meer »