Vliegt u ook? Meld u dan aan op onze Facebook groep

Welkom bij drone Marktplaats


Beste Drone vlieger, 


We heten u van harte welkom bij Drone Marktplaats. 


Drone Marktplaats is opgericht in 2022 en is de drone verkoop groep van Drone Club NL. U kunt hier terecht voor het kopen en verkopen van drones en drone gerelateerde producten. Ook is het voor ondernemers toegestaan om hun drone gerelateerde producten aan te bieden. 

 

Heeft u een klacht? Dan kunt u deze melden via ons klachten meldpunt. 

 

Drone Club NL

Drone Club NL is een landelijke club en steunt lokale clubs door deze te promoten onze website "Club in de Omgeving" Deze clubs houden regelmatig een meeting waar u samen met anderen kunt vliegen maar ook informatie kunt delen. Heeft u zelf een lokale club? dan kunnen we deze ook promoten voor u. 


over onze website

Op onze website vind u nagenoeg alles wat u nodig heeft zoals:


Facebook groepen

Drone Club NL heeft 4 groepen op Facebook.


Drone Club NL 

Dit is onze hoofdgroep, hier delen we al onze beelden en informatie met elkaar. Ook kunt u hier terecht met al uw vragen. 


Drone Marktplaats

Drone Marktplaats spreekt eigenlijk al voor zich zelf, dit is de plek waar u uw drone te koop aan kunt bieden of waar u juist een drone kunt kopen. Ook kunnen ondernemers hier hun drone gerelateerde producten aanbieden. In deze groep kunnen ondernemers zich ook aanmelden met hun Facebookpagina.


Drone Werkplein

Drone Werkplein is een groep waar opdrachtgevers opdrachten kunnen plaatsen wanneer ze een drone nodig hebben voor bijvoorbeeld een bruiloft of ander toepassingen. Drone piloten kunnen hier op de opdrachten reageren. 


Drone Vermist 

Hopelijk heeft u deze groep niet nodig, hier kunt u een melding maken wanneer u uw drone bent verloren. Mocht iemand een drone vinden dan kan deze ook hier gemeld worden. Het doel van deze groep is het herenigen van eigenaar en drone.


Wanneer u lid bent van een van onze Facebook groepen dan word u lidmaatschap aanvraag bij een van onze andere groepen automatisch goed gekeurd.