Welkom bij drone Marktplaats


Beste Drone vlieger, 


We heten u van harte welkom bij Drone Marktplaats. 


Drone Marktplaats is opgericht in 2022 en is de drone verkoop groep van Drone Club NL. U kunt hier terecht voor het kopen en verkopen van drones en drone gerelateerde producten. Ook is het voor ondernemers toegestaan om hun drone gerelateerde producten aan te bieden. 

 

Heeft u een klacht? Dan kunt u deze melden via ons klachten meldpunt. 

 

Drone Club NL

Drone Club NL is een landelijke club en steunt lokale clubs door deze te promoten onze website "Club in de Omgeving" Deze clubs houden regelmatig een meeting waar u samen met anderen kunt vliegen maar ook informatie kunt delen. Heeft u zelf een lokale club? dan kunnen we deze ook promoten voor u. 


over onze website

Op onze website vind u nagenoeg alles wat u nodig heeft zoals:


Producten

Op de product pagina vind u drones en gerelateerde producten zoals accu's, propellers, koffers en nog veel meer. Drone Club NL verkoopt deze producten niet zelf, u word door verwezen naar de verkopende partij die onder het gewenste product genoemd word. Kleding gaat wel via ons zelf. 


Facebook groepen

Drone Club NL heeft 2 groepen op Facebook.


Drone Club NL 

Dit is onze hoofdgroep, hier delen we al onze beelden en informatie met elkaar. Ook kunt u hier terecht met al uw vragen. 


Drone Marktplaats

Drone Marktplaats spreekt eigenlijk al voor zich, dit is de plek waar u drones te koop aan kunt bieden of waar u drones en toebehoren kunt kopen. Ook kunnen ondernemers hier hun drone gerelateerde producten aanbieden. In deze groep kunnen ondernemers zich ook aanmelden met hun Facebookpagina.


Wanneer u lid bent van een van onze Facebook groepen dan word u lidmaatschap aanvraag bij een van onze andere groepen automatisch goed gekeurd. 


Drone Community

Op de website Drone Community vind u alle informatie die u nodig heeft voor het drone vliegen. Ook beginnende drone vliegers kunnen hier terecht als zij informatie nodig hebben over wet en regelgeving, exploitantnummer, dronebewijs, drone clubs, drones enzovoorts.