Drone Tip 11: Binnen vliegen

Gepubliceerd op 27 augustus 2021 om 10:00

Drone tip 11: Binnen vliegen.

Je kent het wel, je wil een keer binnen vliegen of je krijgt een klus aangeboden waarbij je binnen moet vliegen.Eenmaal begonnen ga je er vol enthousiasme tegen aan. Maar dan opeens! door de vele interferentie bronnen binnen in het pand verliest de remote controller de verbinding met de drone, en tot overmaat van ramp besef je ineens ook dat je de Hover optie bent vergeten in te schakelen.. Ojee daar gaat je drone ZZrrrrrr knal BAM!!!! en de drone ligt kapot op de grond.

En terwijl je de schade bekijkt vraag je je af wat er mis is gegaan? Dat leg ik je uit.Doordat de drone de verbinding is verloren met de rc is de drone automatisch in de RTH modes gegaan. Echter staat de RTH hoogte nog ingesteld op een minimale hoogte van 30 meter waardoor de drone dus is gegaan stijgen naar de ingestelde hoogte.

Daarom de tip van vandaag. Als je binnen gaat vliegen pas dan altijd "Remote Controller Signal Lost" optie aan naar naar Hover Zodat de drone niet eerst stijgt om vervolgens tegen het plafond aan te knallen.

Auteur: Timothy Schroeter

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.