Vliegt u ook? Meld u dan aan op onze Facebook groep

Drone Vermist

Deze kunt u melden op onze Facebook pagina


We hebben allemaal wel eens pech

We hebben allemaal wel eens pech. De één vliegt in een boom de ander verliest het signaal tussen de drone en de controller. Het ergste wat je kan overkomen is dat je je drone niet terug vind. 

 

drone vermist

Drone Club NL heeft een Facebook groep opgericht speciaal voor hen die hun drone zijn verloren. Mocht u een drone vinden dan kunt u deze hier ook melden. 

 

Handige tips

Het is vervelend als het je overkomt dat je je drone verliest. Het is raadzaam om gegevens op de SD-kaart te zetten zodat wanneer iemand uw drone vind deze persoon uw contact gegevens op de SD-kaart kan vinden. 
INSTRUCTIE Document voor sd kaart

Document voor als u uw drone kwijt raakt

Plaats dit document in uw drone zodat de persoon die hem vind uw drone als gevonden kan melden. Dit document bevat tips voor de vinder om de drone weer bij u terug te kunnen krijgen.

 

QR codes

Dit document bevat 2 QR codes.

Code 1 "Hulp Nodig" verwijst door naar een pagina op de website Drone Club NL met tips en informatie om gegevens over de eigenaar uit de drone te kunnen krijgen. Maar ook handige tips zodat de eigenaar zijn of haar drone zal herkennen.

Code 2 "Drone melden als gevonden" Verwijst door naar de Facebook groep Drone Vermist. Hier kunnen zowel vermiste als gevonden drones gemeld worden. 

 

Wat als een drone gemeld word

Wanneer er een drone gemeld word als zijnde vermist of gevonden zal Drone Club NL deze melding delen in ander groepen zodat het zoek bereik vergroot word. 

 

DRONE GEVONDEN_ LEES A.U.B.
PDF – 580,8 KB 62 downloads

Auteur: Drone Club NL